11. januar 2013

Snøstorm

Torsdag 10.januar kom det Blizzard warning (snøstorm). Skolene ble stengt kl 12, Statoil-kontoret gjorde som resten av downtown og stengte kl 15. Stormen var nemlig varslet å komme fort og hardt... Det startet imidlertid ikke før sen ettermiddag og guttene spilte hockey hos Jake et par timer etter skolen.

Denne gangen var vi litt bedre forberedt... Badekaret var fylt og vi hadde drikkevann. Vi våknet fredag til mørkt hus, og uten en eneste varmekilde i huset sank temperaturen gradvis. På kvelden viste det 14 grader.

Vi led ingen nød - hadde bra med mat og drikke. Naboen med gasskomfyr forbarmet seg slik at vi fikk kokt oss kaffe, ellers var det vel Sigurd som mente det var ekstrem nedtur å spise brødskiver til middag !?! Da vinden løyet utpå dagen lekte vi i snøen. Kristine, Sigurd og pappa fikk seg årets første "skitur" i hagen, mens Henrik gravde seg hule. Snøen legger seg ikke akkurat jevnt fordelt slike dager; gårdsplassen var tilnærmet bar, mens inngangsdøra vår var innpakket...

Da barna var i seng, satt de voksne under dyna i sofaen med hver sin gode bok, rødvin og stearinlys. Det var herlig stille, og nesten som å være på hyttetur :o) Strømmen kom tilbake kl 23, og det var i grunnen også helt greit. Mye blir tungvindt og det var mange som var uten strøm i enda en dag. Og vi er en erfaring rikere!

Døra inn til garasjen.
Vi måtte grave oss ut inngangsdøre også...

Sigurd koser seg i snøen.
Legg merke til at innkjørselen er tilnærmet bar - og den er IKKE måkt!

Inngangspartiet. Nå har vi ryddet det for snø...
 
Sigurd :o)

Henrik :o)


Kristine :o)

Årets første skitur!

Hui hvor det går!

Bøy knærne!


Sigurd i fint driv

Henrik bygger borg

Brr... Badet var kaldeste rommet i huset!

Kristine er hos Claire (nabo),
og vi spiller Dinopoly med hodelykt og stearinlys.

14,9 grader kl 18. Det sank ned mot 14 før leggetid...

Kveldskos med dyne og hodelykt.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar