14. januar 2013

Kristine skolejente!

Kristine er klar for Kinderstart!
Her i Canada starter barna på skolen det året de fyller 5 år. Da går de Kindergarden (førskole), som er halv dag fem dager i uka. Kristine skal altså begynne til høsten! Men som en tilvenning har de noe som heter Kinderstart, der de møter på skolen en time en gang pr mnd, mellom januar og juni. Og i dag var første oppmøte på Kinderstart :o)

De lærer viktige ting som å sitte i ro, ikke avbryte, rekke opp hånda, tiltale læreren som "Ms Burrows" mm. På Kindergarden skal de lære alfabetet og tallene, slik at de er "klare" til å gå løs på 1.klasse.

Kristine klarte seg veldig bra - hun er i hvertfall ikke sjenert...! Og det kan være krevende å sitte lenge rolig når man nettopp har fylt 4. Det er moro å følge med når hun prater i vei på flytende engelsk, på sin egne selvstendige måte. De sang, fikk høre historie, lekte og lagde snømann-tegning.

De fikk også med seg en innholdsrik "oppstartspakke", bestående av fargeblyanter, maleskrin, tegneblokk, modelleringsleire, arbeidsmatte, 2 bøker og en flott lue. Kristine gikk rett i gang med "leksene" da hun kom hjem :o)

Ms Burrows forteller og barna følger aktivt med

Kristine lager snømann
 
Oppstartspakken var innholdsrik og spennende!
 
"Lekser" :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar