6. februar 2012

Endelig skiføre!

Vi har meldt oss inn i Avalon Ski Club, den lokale (og eneste) skiklubben i St.John's. Det er trening hver lørdag formiddag, og de satser på å få gjennomført 8 treninger i løpet av sesongen. Vi har hittil vært på én trening; de øvrige har vært avlyst pga uvær eller kollidert med hockey. Vi håper på fler!!

Vinteren i St.John's har vært preget av veldig skiftende vær (selv for trøndere!). Vi har hatt endel vinterstormer der det kommer mengder med snø, men dette har forsvunnet raskt. Vinden her kan være hard, så dager som normalt kan være fine utedager, blir "ødelagt" av bitende vind.

Men forrige uke kom det atter snø, og nå har kuldegradene holdt seg i flere dager slik at skiforholdene per tidlig februar er helt supre. Barna har også holdt seg friske!

Fredag 3.februar hadde Øystein PDO (Personal Day Off; det er vanlig at kontorene her i Canada holder stengt ca 1 dag pr mnd for å kompensere for tid som er "jobbet inn"). Mens barna var på skole/barnehage fikk vi sjekket ut forholdene i Butter Pot Park, et flott turområde ca 1/2 times kjøretur fra oss! Det var ikke kjørt klassisk-spor den dagen, men vi fikk undersøkt løypetraséene.

I helgen hadde barna diverse aktiviteter, men Øystein og Mari har fått seg en treningtur hver. Her må man benytte muligheten når den er her! Fantastisk deilig å komme i gang med ski igjen - veldig god avveksling til treningsstudio...! Og i dag, mandag 6.februar, fikk Mari gått ca 2 mil i sol og skikkelig blåswix-føre, og det midt i arbeidstiden! Ikke så verst å være hemmafru da :o))

Kristines første skitur på "skikkelige" ski!
(fetter Åsmund har arvet Bamseskiene)

Henrik på årets første skitrening.
Han ble så kald at han ikke fikk til å smile til fotografen...

Øystein i Butter Pot - flotte forhold! (men ikke spor...)

Endelig!! Supre forhold i Butter Pot Park i helgen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar